عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی از بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت در کمیسیون‌ها و صحن مجلس در دو شیفت کاری خبر داد و گفت: جلسه علنی مجلس شورای اسلامی از روز شنبه آینده (۲۷ مردادماه) برای بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت آغاز می‌شود و این روند به صورت دو شیفت در صحن علنی مجلس تا روز چهارشنبه (۳۱ مردادماه) ادامه خواهد داشت.

حجت الاسلام علیرضا سلیمی روز شنبه درباره زمان اعلام اسامی وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس شورای اسلامی گفت: فردا یکشنبه (۲۱ مردادماه) قرار است فهرست وزرای پیشنهادی دولت به هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ارائه شود.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: در ادامه تمام کمیسیون‌های تخصصی مجلس از عصر روز یکشنبه بررسی برنامه‌ها، اهداف و دیدگاه‌های وزرای پیشنهادی دولت را در دستور کار دارند و این روند در روزهای بعد به صورت دو شیفت در کمیسیون‌ها پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: بنا شده که تمام وزرای پیشنهادی دولت در همه کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی حضور یابند و آخر هفته جاری نیز کمیسیون‌ها نتیجه بررسی‌های انجام شده و جمع بندی را به هیات رئیسه اعلام خواهند کرد.

۲۷ مرداد؛ آغاز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت در مجلس/ ۳۱ مرداد؛ رای گیری برای رای اعتماد

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از روز شنبه آینده(۲۷ مردادماه) نیز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی برای بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت آغاز خواهد شد و این روند به صورت دو شیفت در صحن علنی مجلس تا روز چهارشنبه(۳۱ مردادماه) ادامه دارد.

سلیمی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی به کارآمدی، توانمندی، سلامت، پاکدستی، ایمان و سایر معیارهایی که رهبر معظم انقلاب برای وزرای دولت مطرح فرمودند، حساسیت دارد و ویژگی‌های ذکر شده را برای وزرای پیشنهادی با دقت مورد بررسی قرار می‌دهد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره زمان رای گیری وزرای پیشنهادی در صحن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر روند بررسی وزرای پیشنهادی در کمیسیون‌های و صحن مجلس طبق برنامه ریزی شده پیش رود، احتمالا چهارشنبه(۳۱ مرداد) رای گیری برای رای اعتماد نمایندگان به وزرای پیشنهادی دولت در صحن مجلس انجام خواهد شد.

پیش از این «شهرام دبیری» معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در صفحه شخصی خود در فضای مجازی از تقدیم فهرست وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس در روز یکشنبه(۲۱ مردادماه) خبر داده بود