رستم قاسمی در نشست رسانه‌ای خود با اصحاب رسانه برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اعلام کاندیداتوری کرد.

رستم قاسمی در نشست رسانه‌ای خود با اصحاب رسانه ضمن اعلام کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: متاسفانه امروز شهید سلیمانی موجب ترور سیاسی قرار گرفته است.  ما امروز در پیچ تاریخی قرار گرفته‌ایم که به همین منظور دو گام را تعریف کرده‌ایم، گام اول برای بهبود کیفیت زندگی معیشت ۵۰ درصد از مردم که متاسفانه در سالیان گذشته به زیر خط فقر کوچ کرده‌اند.

معاون اقتصادی نیروی قدس سپاه پاسداران افزود: گام دوم برای عبور از این ایستگاه، تغییر ریل‌گذاری اقتصاد کشور است از جمله نظامات بانکی، تامین اجتماعی و ساختار بیمه‌ای و مالیاتی کشور باید اصلاح شود. کشور ایران به عنوان گنجینه‌ای اقتصادی مردمی در فقر دارد.

وی به اقتدار دولت در حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی اشاره کرد و گفت: امروز بسیاری از روندهای کشور به اشکال سنتی اداره می‌شود که متاسفانه در اکثر زمینه‌ها با مشکلات عدیده مواجه هستیم.

قاسمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در صورت اجماع اصولگرایان به نفع کسی کنار خواهید رفت، گفت: به نظر من حتما در اردوگاه انقلابیون نیاز به اجماع است و با آقای رییسی دو ماه پیش دیدار کردم و ایشان گفتند برنامه‌ای برای حضور در انتخابات ندارم.

قاسمی ادامه داد: در مورد مذاکرات مقتدر، اولین اقدامی که باید صورت گیرد، این است که ما سرمایه اجتماعی کشور را که متاسفانه بخشی از آن آسیب دیده را احیا کنیم. بنابراین اولین اقدام ما این است که گام‌هایی برداریم تا در حوزه‌های اقتصادی مقتدر شویم. ما باید پشت میزی بنشینیم که بتوانیم محکم حرف بزنیم نه اینکه شرایط کشور را به گونه‌ای ایجاد کنیم که مجبور شویم به خواسته‌ها تن دهیم.

این سیاستمدار اصولگرا در سؤال دیگر خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه امام خمینی(ره) بر عدم حضور نظامیان در دستگاه‌های اجرایی تأکید داشتند، ظاهراً امروز این فرمایش ایشان نادیده گرفته شده، نظرتان در این باره چیست، گفت: حضرت امام فرموده‌اند که نیروهای مسلح در احزاب و جناح‌های سیاسی فعالیت نداشته باشند. عضویت در احزاب برای نیروهای مسلح ممنوع است اما برای انتخابات ممنوعیتی وجود ندارد چون نگاه ما حزبی نیست و نگاه ما خدمت به مردم و پاسداری از انقلاب اسلامی است.

وی بیان کرد: به لحاظ قانونی نظامیان می‌توانند در انتخابات شرکت کنند. بسیاری از روسای جمهوری کشورهای مختلف در دوره بحران نظامی بوده اند. ۳۱ رییس جمهور آمریکا نظامی بوده اند. در روسیه سال ها شاهد حضور پوتین هستیم که فردی نظامی و امنیتی است. افتخار من این است که عضو سپاه هستم. بعد جنگ، عمرم را در اقتصاد، آبادانی و سازندگی کشور گذرانده و در بسیاری از پروژه‌های زیربنایی کشور حضور داشته‌ام. فکر می‌کنم با تفکر مهندسی می‌توان مشکلات کشور را حل کرد.

وی درباره میزان اختیارات رییس جمهور در کشور، گفت: روسای جمهور اواخر دولت خود می‌گویند اجازه کار نمی‌دهند که این ظلمی به مردم کشور است. رییس جمهور باید قانون اساسی را مطالعه کرده باشد و مسئولیت رییس جمهور را بشناسد. این که گفته می شود «نمی‌گذارند» دیگر برای مردم ما قابل قبول نیست. برخی هم متاسفانه از خط قرمز  نظام خارج می‌شوند.