حجت الاسلام والمسلمین علیرضا سلیمی در بازدید از غرفه ایرانخودرو در نمایشگاه تحول صنعت خودرو گفت: هر چند خودروهای داخلی از منظر کیفیت و استاندارد بهروز نیستند، اما دستاوردهای به نمایش درآمده ایرانخودرو در این نمایشگاه نشان میدهد این خودروساز به دنبال رفع نواقصی است که سبب نارضایتی مردم شده است.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی اقدام ایرانخودرو در طراحی و توسعه خودرو برقی را امیدوارکننده توصیف کرد و گفت: با توجه به شرایط این خودرو هر چه زودتر به تولید انبوه برسد.
وی افزود: عرضه پلتفرم و محصولات جدید نیز توسط ایران خودرو امیدوارکننده است و انتظار این است که این شرکت به سمت تولید خودرو ایمن، با کیفیت و ارزان حرکت کند.
وی با تاکید بر اینکه افزایش کیفیت محصولات ایرانخودرو قابل کتمان نیست گفت: با این حال از سطح مورد انتظار فاصله داریم و باید این فاصله هر چه سریعتر از میان برود.
معرفی پلتفرمهای جدید ایرانخودرو امیدوارکننده است
پرینتنماینده مجلس شورای اسلامی گفت: حرکت صنعت خودرو در گذشته کند بوده است، اما در حال حاضر این حرکت رو به جلو شتاب گرفته است.
https://eghtesadepooya.ir/?p=46566
برچسب ها
اخبار مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Tuesday, 25 February , 2025