سیاستآرشیو
۰۸ بهمن ۱۴۰۴
در جلسه هیئت دولت مطرح شد تاکید پزشکیان در رسیدگی به خانواده آسیبدیدگان و پیگیری برای تسریع در آزادی زندانیان
رئیس جمهور با اشاره به ابعاد پیچیده حوادث اخیر در کشور گفت: اگر چه دشمنان جمهوری اسلامی ایران همواره در پی بهرهبرداری از شرایط برای ایجاد التهاب و بیثباتی در جامعه هستند، اما رویکرد واقعبینانه اقتضا میکند که ضعفها و نارساییهای داخلی نیز بهصورت شفاف شناسایی شده و تمام مسئولیتها صرفاً به عوامل خارجی منتسب نشود.
اقتصادآرشیو
۰۸ بهمن ۱۴۰۴
«دستورالعمل ناظر بر عملیات ارزی صندوق سرمایهگذاری در دارایی ارزی با درآمد ثابت ارزی» تصوی
«دستورالعمل ناظر بر عملیات ارزی صندوق سرمایهگذاری در دارایی ارزی با درآمد ثابت ارزی» با هدف جمع آوری منابع ارزی از سرمایهگذار جهت سرمایه گذاری در دارایی ارزی به تصویب هیات عالی بانک مرکزی رسید.
بین المللآرشیو
۰۷ بهمن ۱۴۰۴
پیشبینی سالانه «انجمن بازار طلای لندن» از قیمت فلز زرد؛ همان همیشگی!
تحلیلگران انتظار دارند قیمت طلا با عبور از مرز پنج هزار دلار در هر اونس، در سال جاری میلادی تحت تاثیر تنشهای جهانی و تقاضای قوی بانکهای مرکزی، به سمت ۶ هزار دلار حرکت کند.
اقتصاد پویا در استانها



































































Thursday, 29 January , 2026